Alguna vegada has vist el número 16 escrit en números romans i t'ha fet pensar en algun Xavi? T'has preguntat mai per què quan fan obres, posen tanques? Fas coses absurdes quan ningú et veu? Si has respost afirmativament a alguna d'aquestes preguntes, aquest és el teu blog.
P.D: Aquestes coses absurdes, fes-les en públic, així tots riem més.

dissabte, 13 de juliol del 2024

Web "Jeroglífics de Batut de Coco"

Des que vaig descobrir el món de la creació d'imatges amb Intel·ligència Artificial ara fa uns mesos, se m'ha obert tot un món de possibilitats. 

Vaig començar per recuperar i donar un nou aspecte als Jeroglífics de pobles de Catalunya, que ja havia tractat de manera "xapussera" en aquest blog. Al mateix temps, vaig obrir un compte de TikTok i posteriorment de Twitter, on vaig començar a penjar aquestes imatges a mode de joc, batejat amb el nom de #Geoglífics: els usuaris han d'endevinar noms de pobles a partir dels elements d'aquestes imatges. Per sorpresa meva, el joc va tenir molt bona rebuda, raó que em va motivar a seguir buscant més pobles amb noms dignes de ser representats gràficament, així com a aplicar el mateix mètode a altres categories: frases fetes, pel·lícules, grups musicals, llibres, etc.

Finalment, ha nascut el projecte que presento en aquesta publicació: 

Jeroglífics de Batut de Coco


Es tracta d'un lloc web (en català i castellà) on penjo totes aquestes imatges, separades per categories. 

Aquí està l'enllaç: http://batutdecoco.wixsite.com/jeroglifics

D'entrada, la solució als jeroglífics no és visible, però si passes el ratolí per sobre (versió PC) o si toques una de les imatges (versió mòbil) apareix la solució, i en alguns casos, una descripció. A dia d'avui, 13.07.2024, hi ha aproximadament 900 imatges penjades, i aquí us deixo uns exemples d'algunes de les categories:

Pobles de Catalunya:

Solució: Creixell (creix ell)

Frases Fetes (en sentit literal):

Solució: Escampar la boira

Títols de pel·lícules:

Solució: El Senyor dels Anells

Noms de grups de música o solistes:

Solució: Los Piratas (número Pi + rates)

Noms d'esportistes:

Solució: Perico Delgado

Altres conceptes:

Solució: Varicel·la (bar i cel·la)

A més de les categories mencionades, també hi ha pobles de TOTES les Comunitats Autònomes d'Espanya i d'altres llocs d'arreu del món, sèries, llibres, jugadors del Barça, i fins i tot una secció dedicada a l'univers de Cançó de Gel i Foc.

Us convido a fer una visita al web, des del qual podeu descarregar les imatges que més us agradin, o compartir-les fàcilment.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada