Alguna vegada has vist el número 16 escrit en números romans i t'ha fet pensar en algun Xavi? T'has preguntat mai per què quan fan obres, posen tanques? Fas coses absurdes quan ningú et veu? Si has respost afirmativament a alguna d'aquestes preguntes, aquest és el teu blog.
P.D: Aquestes coses absurdes, fes-les en públic, així tots riem més.

diumenge, 14 de juliol del 2024

Mister IA: Bellesa masculina de diferents països segons la IA

El concepte de bellesa és molt subjectiu, cadascú té diferents preferències quan es tracta d'escollir els trets que fan actractiva o no a una persona. Però tot i així, hi ha una consciència col·lectiva, o una tendència que marca uns estàndards de bellesa masculina i femenina pels quals ens guiem, de manera que, en general, tothom està d'acord que Henry Cavill i George Clooney són homes atractius, mentre que Paquirrín o Frank Ribéry no ho són tant. Això pel què fa als homes, però si parlem de dones també podem estar d'acord que Margot Robbie o Ana de Armas són més agraciades físicament que no pas Rossy de Palma o Susan Boyle.

La IA analitza tota aquesta informació que nosaltres li aportem, i n'aprèn d'ella, de manera que té el seu propi concepte de bellesa. 

Partint d'aquí, he demanat a la IA que em mostri homes i dones atractius de diferents ètnies i països del món, de manera que cadascú pugui triar quins dels següents trets físics troba més atractius.

Mister IA

Bellesa masculina de diferents països segons la IA.

(A la següent publicació podeu trobar la versió femenina, Miss IA)

Alemanya

Argentina

Aràbia Saudí

Austràlia

Brasil

Catalunya

Corea

Escòcia

Espanya

Estats Units

Filipines

França

Índia

Irlanda

Israel

Japó

Mèxic

Nigèria

Noruega

Perú

Samoa

Rússia

Suècia

Turquia

Veneçuela

Quin és el teu candidat? 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada